Osobně profesní rozhovor na radiu DAB - o koučování, zdravém životním stylu a o mně

  25.05.2020 Marcela Avramopulu

Když mi zavolala redaktorka Radia DAB, že se mnou chce udělat rozhovor, byla jsem vážně překvapená. A potěšená. O to víc, co jí k nápadu pozvat si mě jako hosta, vedlo.

Kdysi jsem natočila pro mladší školní děti zábavně vzdělávací videa o zdravém životním stylu. Byly určeny primárně jako vzdělávací pomůcka při vyučování, jestli se opravdu dostanou do škol a povědomí lidí, už jsem neměla na starosti a netuším, jak to s nimi vlastně dopadlo. Vím je, že jsou na webu Vimcojim.cz. A právě dítě paní redaktorky Kubalové ta videa v rámci školní výuky vidělo, ukázalo je mamince a to byl ten důvod, proč si mě pozvala. Opravdu mě zahřálo u srdce, že ta videa plní svůj účelů a hlavně, že se líbí dětem, i dospělým. Taková zpětná vazba je k nezaplacení.

ROZHOVOR i krátký článek najdete na webu radia DAB nebo na podcastu ČRO.

Pořad se jmenuje Až na dřeň. Myslím, že podtitul "o radostech i trápeních se známými osobnostmi", teda až na ty známé osobnosti, se nám s Kateřinou Kubalovou podařilo naplnit :)

Co se v rozhovoru dozvíte? Něco o mně. Nedělám věci jen tak, protože si je naplánuju. Moje cesta k poradenství i koučování se proplétá mým životem, všechno má nějaký smysl a své důvody, proč to tak je. A každá ta věc, i když je třeba nepříjemná, mě posouvá někam dál.
Tak si to můžete poslechnout, třeba Vás to inspiruje.